Boka konferensanläggning i Stockholm

När det kommer till bokning av konferenslokaler är valet av inriktning en fråga som behöver diskuteras. Oavsett syfte med konferensen är det viktigt med en miljö som bidrar till helheten, där besökare kan vila tankarna mellan samtal och dragningar. För allt fler har fokus dragits bort från innerstadens tempo för att istället hamna i dess utkant var man kommer en bit ifrån bruset och kan rikta in sinnet mot vad som skall tas upp vid konferensen.

Det finns många alternativ för den som vill hitta en konferensanläggning i Stockholm eller dess närhet. I och med bra förbindelser är nu valmöjligheterna större än innan, och flertalet kan finna ett alternativ som lockar eller inspirerar. Att titta efter konferensmöjligheter nära vatten är för många en fråga om instinkt och det finns otaliga möjligheter att hitta vad man söker.

Rätt förutsättningar

Några av de mest omtyckta anläggningarna finns nära Stockholm och har sedan lång tid varit kända för sin atmosfär. Fagerudd Konferens är en av de kanske mest välkända anläggningarna utanför Stockholm och de har i generationer bjudit in till möten i alla dess former. Att fokusera på arbetet med just alternativa möten är i viss mån unikt för denna anläggning i Enköping. Strand/bryggmöten diskussioner i den stora bastun, eller vid traditionella styrelsebord. Det mesta finns tillgängligt och under sommaren väntar grill-luncher och underbar vy.

När man väljer anläggningar som bidrar till upplevelsen och som kan inspirera till nya vinklar, har man fått en hel del draghjälp i arbetet med att finna nya lösningar och utvecklingspotential för verksamheten.

Grönska och företagsaktiviteter

För den som inte söker vatten och bryggor finns utsökta herrgårdar inom ett stenkast från Stockholm och Arlanda. Golf är inte en helt ovanlig aktivitet och bland företagen som söker sig till anläggningar som Friibergh Herrgård, eller Villa Aske, är golfspelet ofta en viktig del av vistelsen. Här kan man njuta av god mat och härliga vistelser ute på banorna i närheten. Bro Hof har samarbete med vissa av dessa anläggningar vilket bidrar till ryktet om dessa som golfvänliga konferensgårdar.

Vi önskar er lycka till med att finna er ideala konferensanläggning i Stockholm och hoppas att ni får en konferens att minnas under året.