Aktiviteter för underhållande konferens

Syftet med en konferens handlar i allmänhet om att komma närmre sina medarbetare och etablera goda relationer med alla som återfinns och verkar i företaget. Många gånger sker också konferenser för att starta upp nya projekt, eller fira lyckade resultat. Oavsett orsak och bakomliggande faktorer, kommer man inte hålla möten och arbeta varje timma. Detta betyder att man behöver se till att deltagarna har någonting att göra under lediga stunder.

De konferensanläggningar vi samarbetar med, har alla sin egen inriktning och stil. Detta för att alla företag skall kunna hitta någonting som är intressant och aktuellt för deras konferens. Utbudet vad gäller aktiviteter är i allmänhet mycket brett. Vissa anläggningar har den enkla fördelen att de ligger mitt i centrum vilket ger deltagarna möjlighet att själva kunna hitta den typ av aktiviteter som tilltalar just dem. Andra har närhet till aktiviteter som inte lämnar större utrymme för egna utsvävningar eller idéer. Bland de aktiviteter vi sett kraftigt intresse för hos våra kunder, finns:

  • SPA behandlingar
  • Golfbanor
  • Minigolf
  • Vinprovning
  • Restaurangupplevelser
  • Kanotpaddling
  • Friluftsaktiviteter

Utöver dessa ”klassiska” aktiviteter för konferens, finns givetvis också möjligheten att hyra in föreläsningar eller utvecklande workshops för besökarna. Beroende på var man förlägger sin konferens, finns följaktligen aktiviteter som är bundna till kringliggande geografiska förutsättningar. De som föredrar golf som syssla under lediga delar av konferensen, har ett stort utbud kring Stockholm och Uppsala-trakterna. Här finns en uppsjö banor med olika svårighetsgrad och banlängder. Även om golf är en aktivitet som tar lång tid i anspråk, är det en aktivitet som ofta väcker intresse hos deltagarna. Den som inte spelat golf tidigare, kan bjudas in till golfklubbens Driving Range i kombination med en snabblektion i hur man håller klubban och använder hela kroppen för att få maximal effekt i sin golfsving.

Efter aktiviteter behövs något extra

När ni utfört någon av alla dessa härliga aktiviteter finns så klart mer för en konferens, man ska ha tid att mötas och så kommer man självfallet till middag och efter det är lite barmingel alltid populärt. Därför är det viktigt att även välja en konferensanläggning där dina kollegor kan bo kvar. En komplett anläggning tycker vi är Krägga Herrgård som både bjuder på natur, skönt boende och en härlig stämning.