Temakonferenser gör mötesupplevelsen mer spännande!

Vad sägs som en konferens med tema Rock ‘n’ Roll? Eller varför inte ett komfort-tema med sköna morgonrockar och fluffiga kuddar? Det finns konferenspaket för varje syfte. Vad är ert syfte?

Varje konferenspaket är framtaget med hjälp av kompetenta arrangörer med bred erfarenhet av lyckade konferenser, och det medför att du dessutom kan få ett helt konferenspaket skräddarsytt efter dina specifika krav och företagets behov. Det finns inga direkta begränsningar för vilka lösningar som går att få till. Tillsammans med bokningsbolag eller anläggningspersonal kan du sätta ihop en upplevelse som kommer att skrivas in i företagets historia som startskottet på en ny era!

Vad är det egentligen som krävs för att höja nivån på ett företag? Hur kan du få dina medarbetare att släppa lös den kreativa anda som kommer att förändra allt? Det finns några vägar att gå. Nej, det finns inget alternativ som innefattar sträckbänkar och mattpiskor!

Vad sägs om ett konferenspaket framtaget av några av landets bästa konferensarrangörer? Eller hur vore det att skräddarsy en annorlunda konferens för att plocka fram dolda talanger och färdigheter hos dina medarbetare? Det är ingen omöjlighet. Med rätt förutsättningar och god planering blir det faktiskt mer en självklarhet.

Det finns en rad varianter av konferenspaket på marknaden. Utbudet skiljer sig något beroende på anläggning och bolag, men på det stora hela finns det någonting att tillgå för alla. Här följer några exempel på konferenspaket:

  • Hälsokonferens
  • Rock ‘n’ Roll-konferens
  • Komfortkonferens
  • Kreativ konferens
  • Expresskonferens
  • Konferens med maffiaäventyr

Det här är ett urval av de mest framstående konferenserna som finns att tillgå på den svenska marknaden. Det finns naturligtvis en rad konferenspaket i mer konventionella former som till exempel dagkonferens, halvdagskonferens, kvällskonferens och dygnskonferens.

För dig som inte vill planera en hel konferens på egen hand är det här ett fantastiskt alternativ. Det tar vanligtvis fruktansvärt lång tid att planera för en lyckad konferens, men med professionella konferensarrangörer och ett gediget konferenspaket behöver du egentligen inte göra någonting annat än att säga hur du vill ha det! Se till att ta hjälp av den konferensanläggning du valt, de är enormt kunniga och vet exakt vad du bör tänka på och hur du gör konferensen kreativ. På Villa Aske jobbar man aktivt med teman, du är i goda händer även om du lägger till maffiaäventyr som konferensaktivitet. Vill du ta det lite lugnare väljer du Villa Aske Combi med italienska quiz. Lycka till med mötesskapandet!

Som en sista reflektion skulle vi vilja ställa en fråga:

Tänker du fortfarande på hur det skulle vara med en Rock ‘n’ Roll-konferens? Eller maffiaäventyr?