Konferens i möjligheternas stad – Stockholm

Marknaden förändras snabbt. Du är omgiven av skickliga och ambitiösa medarbetare, men du kan inte låta bli att känna att det är någonting som fattas. Avståndet till närmaste konkurrent blir inte kortare, hur flitigt ni än jobbar. Vad har de som inte ni har? 

Du har kämpaglöden, och du kommer aldrig att ge dig. Du öppnar ett mail från en nära vän på ett av företagen i staden. Titeln är konferens i Stockholm – och avslutas med ett frågetecken. Intressant. Du öppnar mailet, och solen skiner plötsligt ljusare än någonsin tidigare.

Det är så resten av företagets glänsande framtid tar sin början!

Det är viktigt att alltid ha en formell planering, men det är lika viktigt att planera in informell tid – de lediga stunderna under konferensen då personalen kan mingla, skratta och diskutera andra saker än bara jobb. Det är bevisat att det stärker banden mellan kollegor och främjar både sammanhållning och samarbete.

När det är dags för en uppfriskande konferens är det i Stockholm du ska titta. Det är inte taget ur luften att man kallar Stockholm för möjligheternas stad, för här finns lokaler och anläggningar i hundratal. Innan du väljer en lokal eller anläggning är det mycket viktigt att du tänker på följande: Var kräsen! Nicka om du håller med. Platsen du väljer kommer att ha en märkbar effekt på resultatet av konferensen. Guldkornen bland konferensanläggningarna är inte alltid lätt att hitta men de finns där. För oss är Blue Hotel just ett guldkorn för den som letar en konferens. Blue Hotel ligger på vackra Lidingö, vilket i sig är en inspirerande plats med närhet till Stockholm. När man tar del av naturen, konferenslokalerna, restaurangen och de eleganta hotellrummen då vet man att man kommit rätt. Därför rekommenderar vi att du gör ett besök om du letar efter en konferens som inspirerar.

Ombyte förnöjer – och effektiviserar

Ofta kan en konferens vara botemedlet för alla dina tvivel. Det är en uppfriskande upplevelse, som minst, och det ger personalen en chans att komma ifrån den vanliga miljön – ett fenomen som har en bevisad effekt på nytänkande och kreativitet. Ibland kan det räcka att bege sig till byggnaden bredvid. Miljöombytet kommer att leda till effektiviseringar.

Planering, planering, planering

Planering är lika viktigt som valet av anläggning eller lokal för att en konferens ska ge önskat resultat. Gör det bra, och gör det väl, och du kommer se att avståndet till konkurrenten kommer minsta. Den första dagen på resten av företagets fantastiska framtid har just tagit vid!