Dagkonferens, boka nu

dagkonferenser.nu lär du dig hur just din arbetsgrupp kan fylla på era energidepåer på nya sätt.

Ibland behövs inga stora konferensresor, det kan räcka med en dag fylld med oväntade inslag för att fylla på era batterier.

Varför dagkonferens

Många anser att det krävs mer än bara en dag för att åstadkomma något med en arbetsgrupp. Att man behöver åka bort en hel helg till exempel. Det går dock utmärkt att uppnå samma effekt med en kortare konferens, bara man vet varför man genomför den och lägger upp en bra plan. På dagkonferenser.nu får du motiveringar för dagkonferenser.

Planera

Det första steget är att vara ute i god tid och faktiskt ta reda på exakt vilka behov arbetsgruppen har. Vad kan ni göra under en dagkonferens så att det blir innehållsrikt, givande och roligt? Vilken miljö vill ni vistas i? Hur långt bort kan ni tänka er att åka? Vill ni äta någon speciell mat?

När alla sådana frågor fått sina svar är det dags att välja. Ytterligare tips och råd finns på dagkonferenser.nu

Miljöombyte

En av de viktigaste anledningarna att man över huvud taget anordnar konferenser, är just att man får chansen att byta miljö. Att för en dag inte vara i samma lokaler som man brukar vara kan ge en stor portion ny energi. Arbetar ni centralt i en storstad, kan det vara ide att åka ut på landsbygden eller till skärgården. Omvänt kan det vara roligt och givande att åka in till storstaden om man jobbar på landet eller i ett ytterområde. Stockholm, Göteborg och Malmö har många olika alternativ att erbjuda. På dagkonferenser.nu hittar du förslag på till exempel golfanläggningar, herrgårdar, spa med friskvård och andra anläggningar.

Chansen till miljöombyte, att genomföra någon inspirerande aktivitet med arbetsgruppen och god mat ger dig och dina kollegor ny energi till batterierna och inspiration till att förnya och förbättra ert arbete.