Konferenstipset - Kreativ konferens i bromma

Kreativ konferens i Bromma

Om ni vill anordna en lyckad och oförglömlig konferens i Bromma så har ni hittat helt rätt. Det är aldrig en enkel sak att planera en konferens som kommer att göra majoriteten av era kollegor nöjda men genom att välja en helt unik konferenslokal och miljö så har ni kommit en bra bit på vägen.

Om ni bestämmer er för att anordna er konferens i Bromma så har ni också möjligheten att hålla er konferens på inte mindre än två slott. Detta kanske inte passar alla företag där ute, men om ni verkligen vill hålla er konferens i en unik miljö där era kollegor har chansen att slappna av i en rofylld omgivning och ta del av en spännande historia så kan ett slott vara det perfekta alternativet för er konferens. När ni har bestämt er för att organisera er konferens i Bromma så kan ni antingen välja att hålla er konferens på Ulfsunda Slott eller på Ljunglöfska Slottet. Båda slotten erbjuder er en unik plats för er konferens och ni som kanske reser en längre väg eller bara vill bjuda era kollegor på det där lilla extra har möjlighet att övernatta.

Mat och dryck

Det är alltid viktigt att ha mycket energi under er konferens, så innan ni bestämmer er för att boka in er konferens på en viss anläggning så kan det vara en smart idé att se över vilken mat och dryck som faktiskt kommer att ingå i ert konferenspaket. Om ni till exempel väljer att anordna er konferens i Bromma på Ljunglöfska Slottet så kommer ni att bli serverade näringsrikmat och ni har också möjlighet att välja ett fettsnålt alternativ och självklart finns det också ett alternativ för de som är vegetarianer.

Bestämmer ni er för att anordna en längre konferens i Bromma så är egen tid för era kollegor en viktig aspekt att komma ihåg. Om ni vill att era medarbetare ska prestera på en hög nivå så måste ni också låta dem varva ner för att kunna samla ny energi. Om ni vill hitta en konferensanläggning som gör det möjligt för era kollegor att utnyttja en 500 kvadratmeter stor träningsanläggning så kan ni alltid boka in er konferens på Mornington Hotel. Deras träningsanläggning, som kallas Mornington Health Club, har öppet mellan sex på morgonen och elva på kvällen varje dag. Detta hotell har ett perfekt läge då det bara ligger en kort biltur från Bromma Stockholm Airport.

Det finns en fördel med att hålla sin konferens nära kommunikationer då många kommer långt ifrån för att vara med på aktiviteterna. I närheten av Bromma flygplats finns ett flertal bra anläggningar att besöka. Några av dessa och annan information finns på konferensbromma.nu som är värt ett besök!